0 Kundvagn
Lagts till i kundvagnen
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
   Totalt

   HUR KAN JAG KONTAKTA ER

   Maila oss på info@arcticcollection.com eller ring Frida på 070-6719775 så svarar vi på dina frågor.

   HUR VÄLJER JAG RÄTT STORLEK

   Mät din handled där armbandet ska sitta och lägg på 1-1,5 cm i normalfallet.

   Om du vill köpa ett brett armband så välj 1,5-2 cm

   Om du redan har ett tennarmband och vill mäta det du har för att bestämma längden, mät då baksidan på lädret och inkludera ej öglan.

   KAN JAG BYTA OM STORLEKEN BLEV FEL

   Ja det går bra, bara du inte använt armbandet. Kontakta oss om bytet så löser vi det. Posta tillbaka armbandet till oss, lägg i en lapp där det står returadress och mobilnummer, samt vad du önskar istället så fixar vi det och postar ett nytt till dig.

   HUR FÅR MAN PÅ ÖGLAN PÅ BÄSTA SÄTT

   Öglan ska vara lite tajt i början så sätt gärna på och av öglan på knappen några gånger så blir det lättare att ta på och av armbandet sen. Det kan vara lite bökigt men renhornsknappen är vacker och speciell på armbandet.

   SKÖTSELRÅD

   Ta av armbandet när du duschar, kommer i kontakt med vatten, eller bastar så håller det längre. Armbandet är gjort av renskinn så bör inte bli blött.

   GÅR ARMBANDET UT SIG VID ANVÄNDNING?

   Armbandet går ut sig lite när man använder det eftersom det är gjort av läder, men vi förstärker inne i armbandet så det ska hålla bra, men det blir mjukare vid användning.

   GÖR NI ALLA ARMBAND SJÄLVA?

   Ja det är vi som gör alla tennarmband. Äkta hantverk.

   SÄLJER NI TILL BUTIKER?

   Ja det gör vi, till hela världen. Kontakta oss för att få en speciell kod när ni lägger er order på hemsidan.

   KAN LÄDRET FÄRGA AV SIG?

   Det händer väldigt sällan, men det kan hända om du har otur.

   VAD ANVÄNDER NI ER AV FÖR MATERIAL?

   Spunnen tenntråd med 4% silver, knappen är gjord av renhorn, flätan sys på renskinn eller lammnappa, samt äkta silverpärlor.

   HAR NI EGEN BUTIK?

   Nej, vi har pop-up butiker runt om i landet, är på mässor, och säljer till andra butiker. Men ibland på sommaren har vi en liten gårdsbutik och då går bra att komma och besöka oss. Kontakta oss gärna om du önskar besöka oss så ska vi göra vårt bästa.

   SÅ HANTERAR VI DIN PERSONDATA

   Vi gör inga utskick till dig om du själv inte har lämnat din email till vårt nyhetsbrev / prenumerationslista då du gett ditt godkännande till detta. Du kommer då få information av oss, erbjudanden och nyheter. Du kan när som helst kontakta oss för att avsluta din prenumeration, och du kan också begära att vi raderar dina uppgifter. VI säljer inte dina uppgifter till tredje part.