Heading

Add a sentence of overlay text to your image

Frågor & svar

HUR KAN JAG KONTAKTA ER

Skicka e-post till info@arcticcollection.com eller sms till Frida på 070-6719775 så svarar vi på dina frågor. Försök gärna på epost eller sms innan ni ringer. Tack.

HUR VÄLJER JAG RÄTT STORLEK

Mät din handled där armbandet ska sitta och lägg på ca 1-1,5 cm. Det beror lite på hur tajt du vill att det ska sitta. Exempel om din handled är ca 17.3cm så kan du beställa storlek 18,5cm

Om du vill köpa ett brett armband så kan du lägga på någon mm.

Om du redan har ett tennarmband och vill mäta det du har för att bestämma storleken, mät då baksidan på lädret och inkludera ej öglan. Tänk på att vi syr på knappen på armbandet, andra kan ha knappen hängandes vilket gör att storlekarna blir annorlunda.

Öglan inkluderas inte i armbandets längd.

KAN JAG BYTA OM STORLEKEN BLEV FEL

Ja det går bra, bara du inte använt armbandet. Kontakta oss om bytet så löser vi det. Posta tillbaka armbandet till oss, lägg i en lapp där det står returadress och mobilnummer, samt vad du önskar istället så fixar vi det och postar ett nytt till dig. Räkna med upp mot 3 veckor innan ni får det nya.

HUR FÅR MAN PÅ ÖGLAN PÅ BÄSTA SÄTT

Öglan ska vara lite tajt i början så sätt gärna på och av öglan på knappen några gånger så blir det lättare att ta på och av armbandet sen. Det kan vara lite bökigt men renhornsknappen är vacker och speciell på armbandet.

SKÖTSELRÅD

Ta av armbandet när du duschar, kommer i kontakt med vatten, eller bastar så håller det längre. Armbandet är gjort av renskinn så bör inte bli blött.

GÅR ARMBANDET UT SIG VID ANVÄNDNING?

Armbandet går ut sig lite när man använder det eftersom det är gjort av läder, men vi förstärker inne i armbandet så det ska hålla bra, men det blir mjukare vid användning.

ÄR ALLA ARMBAND HANDGJORDA

Ja, alla flätor görs för hand

 

KAN LÄDRET FÄRGA AV SIG?

Det händer väldigt sällan, men det kan hända om du har otur.

VAD ANVÄNDER NI ER AV FÖR MATERIAL?

Spunnen tenntråd med 4% silver, knappen är gjord av renhorn, flätan sys på renskinn eller lammnappa, samt äkta silverpärlor.

SÅ HANTERAR VI DIN PERSONDATA

Vi gör inga utskick till dig om du själv inte har lämnat din email till vårt nyhetsbrev / prenumerationslista då du gett ditt godkännande till detta. Du kommer då få information av oss, erbjudanden och nyheter. Du kan när som helst kontakta oss för att avsluta din prenumeration, och du kan också begära att vi raderar dina uppgifter. Vi säljer inte dina uppgifter till tredje part.